Vores Yamamoto frisørsakse er nogle af verdens bedste håndlavede sakse - "Saksenes Ferrari". Hver saks er håndlavet og går gennem mere end 200 produktionsfaser.

Vi er stolte over, at vi er et af de få firmaer, som laver håndlavede sakse og yder mere, er vi stolte af at lave vores sakse i nogle af de bedste stål til sakse i verden.

Desuden har alle vores sakse deres eget unikke serienummer trykt i hver saks. Dette sikrer dig, at du altid kan genkende din saks.

Alle vores sakse har stålnavnet laser graveret i hver saks.

 
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★


Nogle af vores sakse holder patenter. Det vigtigste er patentet på tænderne på vores Thinners / Texturizers.  Alle vores sakse med patent har patentnummeret lasergraveret inde i saksen.

Tyndere / texturizers fremstilles normalt ved at stable 10 metalplader oven på hinanden og svejse disse sammen. Derefter er de Wirecut i 90 graders vinkel. På den måde kan 200 blade laves ad gangen.

Vores patenterede Thinners / Texturizers er wirecut i 70 graders vinkel, hvilket betyder at kun ET blade kan laves ad gangen. Hvert blad er vippet 20 grader og derefter wirecut, så kun et blad kan laves ad gangen. Det betyder, at vores udtyndere og texturizers er perfekte til slicecut, da tænderne skærpes inde i tænderne i en 20 graders vinkel.

Denne fremgangsmåde ved trådskæring tager 3 timer for kun et blad! Derfor er vores sakse blandt de allerbedste i verden. Når frisører prøver disse saks, bliver de forelskede.