Japansk teknologi - Håndlavet i Danmark.

★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★

Yamamoto scissors/YS-tech ejes af Ole Larsen som er udlært Japansk saksemager på en af verdens bedste Japanske fabrikker.
Ole Larsen har været i branchen siden 2002 og tog til Asien for at lære kunsten japansk slibning og kunsten at lave håndlavede japanske sakse for første gang i 2007. De følgende år vendte han tilbage til Asien og boede der i næsten 5 år for at lære at lave håndlavede frisør sakse og er en af ​​de få vesterlændinge, der har lært og er uddannet af japanske og koreanske mester smede i den svære kunst at lave håndlavede frisør sakse.
I dag fremstiller Ole håndlavede japanske sakse i Danmark som den første nogensinde.

★ ★ ★ ★ ★★ ★ ★ ★ ★ ★

Vores motto er kvalitet, traditioner og perfektion.

Kvalitet: Vi bruger kun de bedste råmaterialer til vores sakse. Alle vores sakse er lavet i det bedste kold-smedet Hitachi stål fra Japan. Vi importerer vores egne råmaterialer fra Japan.

Traditioner: Vores teknologi er den bedste fra Japan, lært fra de bedste Mester smede som opfandt Hamaguri skæret. Vores sakse er håndlavet ved hjælp af de gamle traditioner og i henhold til de gamle japanske traditioner.
Perfektion: Ole Larsen anvender dansk kvalitet og perfektion til saksene. Hver saks er håndlavet og går gennem mere end 200 produktionsfaser. Slutresultatet er et perfekt produkt.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Hvorfor navnet "Yamamoto" sakse? - På japansk betyder Yama "Mountain" og Moto betyder "Base" = eller bjergfod. - ligesom i ordene "ved foden af ​​bjergene ...". Dette indikerer det stærkeste sted - i selve bjerget. Vi kan godt lide at tænke på vores sakse sådan: stærk, konsekvent og stabil som selve kernen i bjerge - basen.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Vi laver ikke Bling-Bling-sakse med fancy Titanium-farvede Zebra-striber eller sakse med dragehåndtag. I stedet laver vi nogle af verdens bedste sakse. Sakse, som er beregnet til at være et stykke værktøj - et instrument til at udføre et bestemt job perfekt. - Ikke en "eye pleaser" og Ikke et "fashion statement". - Kun perfekt håndlavede sakse.
Vi bruger heller ikke overdrevne superlativer, når vi beskriver vores sakse. - Vi bruger specifik korrekt ordlyd og faglig terminologi til at forklare, hvorfor vores sakse er nogle af de bedste i verden.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

TV-indslag om Yamamoto scissors:

 

 

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★